Bert Homan Generatiespecialist    coaching-advies-training van teams, politici en mensen met een vraag.                   
Niemand is te groot voor hulp.

Profiel:


Naast trotse vader van twee volwassen kinderen, een dochter en een zoon, ben ik een ervaren toezichthouder, bestuurder, ondernemer en coach. Ben maatschappelijk betrokken en stel sociale rechtvaardigheid voorop. Geef veel aandacht aan de mens, die voor mij centraal staat. Creëer doelgericht draagvlak door regievoering, samenwerking en flexibiliteit. Laat betrokkenen inspreken en meedenken en creëer hierdoor draagvlak voor oplossingen. Weet hierbij verschillende belangen op één lijn te brengen. Bestuursculturen maak ik mij snel eigen en ik ontwikkel op basis hiervan een strategische visie.

Heb internationale ervaringen als marketing manager bij een Japanse multinational. Ik ben ondernemer en toezichthouder geweest. Heb diverse stevige veranderingstrajecten gerealiseerd. Weet met scherp analytisch vermogen en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen strategisch te opereren. Voel goed wat er leeft en geef daar ruimte voor.

Ik heb bestuurs- en politieke ervaring in 4 gemeenten en 3 provincies, bezit een groot bestuurlijk netwerk in diverse provincies en in “Den Haag”. Zat in diverse gemeenschappelijke regelingen. Heb ervaring met alle gemeentelijke portefeuilles. Met de portefeuille Openbare Orde & Veiligheid, heb ik als voorzitter Deelraad Rotterdam Centrum en als Loco ervaring.

 
Opbellen
E-mail
Info