Bert Homan Generatiespecialist    coaching-advies-training van teams, politici en mensen met een vraag.                   
Niemand is te groot voor hulp.

Waarom laten Management en Directies zich steeds vaker begeleiden?

Ook in het bedrijfsleven en bij organisaties voelt men steeds vaker de druk van buiten. Media, klanten en de politiek hebben en geven een mening over wat je organisatie doet. Steeds vaker worden organisaties en bedrijven aangesproken op hun "maatschappelijke verantwoordelijkheid", maar ook op hun manier van communiceren.

Niet langer is de klant alleen maar koning. Hij of zij heeft ook een steeds duidelijkere mening over hoe jouw organisatie moet functioneren en wat wel en niet "kan".

Onder andere de enorm veranderde manier van hoe mensen met elkaar communiceren en de enorme informatie stromen die er zijn, maken dat mensen steeds feller en indringender reageren op wat jou organisatie doet of nalaat.

Dat heeft veel invloed op het management en directie. Kunnen ze nog met elkaar door de deur. Waarom heeft de één "succes" en de ander het zo moeilijk. Is er meer dan eigenbelang?

Maar ook wat zijn op dit moment de, steeds sneller veranderende, normen en waarden van de maatschappij. Wat wordt er van ons verwacht? Welke belangengroeperingen gaan op ons reageren?

Op dit moment worden hele andere competenties verwacht van managers en directieleden dan enkele jaren geleden. Zijn wij als team en individueel wel instaat die competenties aan te spreken? Hoe kunnen we ons verbeteren en de organisatie de juiste weg wijzen?

Allemaal vragen die je vast wel eens stelt in jouw organisatie. 

Zoja, denk dan eens aan een steuntje in de rug door het inhuren van een coach. Je organisatie wordt er altijd beter van.

Belangstelling? Bel of mail!


 
Opbellen
E-mail
Info