Bert Homan Generatiespecialist    coaching-advies-training van teams, politici en mensen met een vraag.                   
Niemand is te groot voor hulp.

Heb je een belang, wil je iets bereiken? De overheid is geen zwarte doos!

 Jij, je bedrijf of organisatie wilt iets bereiken van of bij de overheid. Wat een worsteling kan dat zijn. Eindeloze telefoongesprekken, lastige medewerkers, schijnbare tegenwerking, etc. etc. 

Maar is dat nodig? Vaak blijkt dat met achtergrond kennis van de overheid, processen aanzienlijk eenvoudiger en soepeler verlopen. Hoe komt dat? Als je weet wat de drive van de overheid (=politiek) is, dan kun je daar veel beter op inspelen.

Soms lijkt het of processen helemaal vastlopen zonder dat je weet waar het in zit. De overheid doet "moeilijk" zonder dat het daar ogenschijnlijk een reden voor heeft. Vaak is dat niet zo. De overheid is een politiek gestuurde organisatie die niet alleen het belang van alle inwoners, bedrijven en organisaties afweegt, maar ook gestuurd wordt vanuit politieke idealen.

Daarom reageert de overheid vaak anders dan je vooraf denkt. 

Met onze kennis, ervaring en vooral netwerk zijn wij in staat helderheid te brengen in de afwegingen van de overheid. Doen we dat in een vroeg stadium dat is het succes meestal groter dan gedacht. 

Ook bij een vastgelopen proces kunnen wij uitkomst bieden. We verrichten geen wonderen, maar zijn wel instaat bij de overheid en bij jou (dat is ook belangrijk) het juiste begrip te creëren. Processen komen los en plannen kunnen gerealiseerd worden.

Let op! We zijn eerlijk en geven je ook een negatief advies als wij er van overtuigd zijn dat je project het niet gaat worden. Of wellicht heb je te hoge eisen gesteld. Misschien lukt net iets anders wel. 

Interesse? Bel of mail!

 
Opbellen
E-mail
Info